ثبت‌نام دریافت واکسن کرونا ویژه‌ی اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران

در رویدادها

اعضاء و همراهان محترم اتحادیه صنایع بازیافت ایران،
رؤسای محترم تشکل‌ها و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران،
و دوستان و همراهان گرانقدر؛

با درود و آرزوی نیکبختی،

بر اساس نامه‌ی ارسالی از سوی دبیرکل محترم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، توافق‌ها و اقدامات لازم جهت واردات و توزیع واکسن کرونا با اولویت نیروی انسانی فعال در بخش تولید و پشتیبانی تولید و با نظارت ستاد ملی کرونا صورت گرفته‌است.

جهت اجرایی کردن این امر در فاز اول نیاز است که آمار و اطلاعات نیروی انسانی واجد شرایط دریافت واکسن در شرکت‌های تولیدی کالا و خدمات عضو اتاق تهران مستقر در استان تهران جمع‌آوری گردد. در مرحله‌ی بعد و جمع‌بندی موارد مراکز درمانی منتخب مشخص شده و اطلاع‌رسانی می‌گردد. همچنین کارگران و پرسنل تابعه واحدهای تولیدی هزینه‌ای بابت تهیه‌ی واکسن و تزریق آن پرداخت نخواهند کرد و تمام هزینه‌ها بر عهده‌ی کارفرما خواهد بود.

در همین راستا، با احترام خواهشمند است در صورت تمایل به مشارکت در این طرح، به آدرس اینترنتی http://tccim.ir/?addr=rvwp20 مراجعه نموده نسبت به تکمیل فرم ثبت‌نام اولیه‌ی دریافت واکسن کرونا ویژه‌ی اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران اقدامات لازم را معمول فرمایید.

سربلند و پیروز باشید.
دبیرخانه اتحادیه صنایع بازیافت ایران