در جلسه مجمع عمومی اتحادیه، صورتهای مالی سالهای ۹۲و۹۳ تصویب و هیئت‌مدیره ترمیم گردید.

در رویدادها, گالری, مدارک

پیرو آگهی فراخوان منتشره در روزنامه دنیای اقتصاد مورخ ۲۶/۶/۹۴، جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق‌العاده نوبت دوم اتحادیه صنایع بازیافت ایران ساعت ۱۶ روز یکشنبه مورخ ۱۲/۷/۹۴ در محل سالن جلسات ساختمان شمالی اتاق ایران با حضور نماینده اتاق بازرگانی وصنایع و معادن و کشاورزی ایران تشکیل شد و پس از بحث و تبادل نظر و قرائت گزارشات خزانه‌دار و بازرس قانونی اتحادیه، صورتهای مالی و تراز منتهی به ۲۹/۱۲/۹۲ و ۲۹/۱۲/۹۳ تصویب گردید.
عدم حضور جناب آقای مسعود گل‌شیرازی در سه جلسه متوالی هیئت مدیره و عدم پاسخ ایشان به نامه رییس اتحادیه به منزله عدم پذیرش مسئولیت توسط ایشان تلقی شده و لذا ابطال عضویت ایشان در هیئت مدیره تصویب گردید. همچنین با توجه به استعفای آقایان اسلامی، آقایی و جوکار، انتخابات ترمیمی هیئت مدیره جهت تعیین دو نفر عضو اصلی و دو نفر عضو علی‌البدل برگزار گردید که در نتیجه با ورود آقایان مهندسین سید توحید صدرنژاد و حمید بهشتی منفرد هیئت مدیره اتحادیه تکمیل گردید و رسمیت یافت. همچنین آقایان خیرا.. سلیمیان‌ریزی و سید محمد مهدی زین‌الدین به سمت اعضای علی‌البدل هیئت مدیره انتخاب شدند و قبول سمت نمودند. در ادامه جهت انتخاب بازرس قانونی به صورت کتبی رای‌گیری به عمل آمد و آقایان دکتر علی میرخان و منصور نیازی به ترتیب به عنوان بازرسین اصلی و علی‌البدل اتحادیه برای مدت یک سال انتخاب شدند و قبول مسئولیت نمودند. تغییر نشانی دبیرخانه اتحادیه به «تهران، خیابان دکتر علی‌شریعتی، روبروی دولت، پلاک ۱۵۶۴ طبقه هفتم واحد ۲۱ کدپستی:۱۹۱۳۹۶۴۶۱۱ تلفاکس: ۲۲۰۰۷۶۶۰(۰۲۱)» به تایید و تصویب حاضرین رسید.

%d9%87%db%8c%d8%a6%d8%aa-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%d9%87-2

4 × سه =