توضیح احکام قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار و ضرورت اخذ نظر کتبی اتاق در نامه اتاق ایران به سازمان حفاظت محیط‌زیست

در اخبار, مدارک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نامه‌ای به رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، ضمن تبریک به ایشان به دلیل انتصاب به ریاست آن سازمان، مواردی را در خصوص ماده ۲ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار به ایشان یادآور شد، از جمله آن که «دولت مکلف است در مراحل بررسی موضوعات مربوط به محیط کسب و کار برای اصلاح و تدوین مقررات و آیین‌نامه‌ها، نظر کتبی اتاقها و آن دسته از تشکلهای ذی ربطی که عضو اتاقها نیستند، اعم از کارفرمایی و کارگری را درخواست و بررسی کند».

آقای شافعی در این نامه ضمن ابراز تأسف از رویه‌ ناصوابی که گاه از روی تعمد و گاه از سر غفلت در زمان ریاست وقت آن سازمان رواج یافته‌بود و سازمان به انحاء مختلف استعلام از اتاق ایران را نادیده می‌گرفت، انتقاد کرده از تفاوت فاحش انتخاب گزینشی برخی شخصیت‌های حقیقی و حقوقی، با نظرخواهی از اتاق ایران به عنوان پارلمان بخش خصوصی کشور نوشته‌است.

در پایان این نامه، رئیس اتاق ایران ضمن اعلام آمادگی جهت هرگونه همکاری و همفکری برای توسعه پایدار کشور و سپاس از بخش‌هایی از سازمان که اتاق را همراه و همکار خود می‌دانند؛ از زیاست سازمان درخواست نموده‌است که بار دیگر کلیه معاونت‌ها و دفاتر خود را در خصوص مفاد قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار ارشاد نماید.

4 × 5 =