هشتمین مجمع عمومی اتحادیه برگذار گردید.

در رویدادها, مدارک

پیرو آگهی فراخوان منتشره در روزنامه اطلاعات مورخ ۲۴ /۴/ ۹۶، جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه اتحادیه صنایع بازیافت ایران در ساعت ۱۵ روز دوشنبه مورخ ۹ /۵/ ۹۶ در محل سالن جلسات طبقه هشتم ساختمان شمالی اتاق ایران با حضور آقای مصطفی شیرمحمدیان نماینده اتاق بازرگانی وصنایع و معادن و کشاورزی ایران تشکیل شد.
پس از رسمیت یافتن جلسه آقای ولی‌ا.. غلامی به سمت رییس، آقایان سید حسین ساداتیان و محمدحسین گودرزی به سمت ناظر و آقای سید توحید صدرنژاد به سمت منشی جلسه انتخاب شدند و قبول سمت نمودند.
مجمع پس از ذکر نام و یاد خداوند متعال رسمیت یافت و وارد بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات به شرح ذیل اتخاذ گردید:
۱- گزارش عملکرد هیئت‌مدیره توسط آقای سید توحید صدرنژاد قرائت گردید.(متن پیوست)
۲- گزارش خزانه‌دار، صورتهای مالی و تراز منتهی به ۳۰ /۱۲/ ۹۵ قرائت گردید. (متن پیوست)
۳- گزارش بازرس قانونی آقای علی میرخان قرائت گردید. (متن پیوست)
۴- مجمع پس از استماع گزارشهای فوق‌الذکر و استماع نظرات مخالفین و موافقین و طرح سوالات از سوی اعضاء و ارایه پاسخ لازم از سوی هیئت مدیره، گزارش عملکرد اجرایی و مالی هیئت مدیره و تراز منتهی به سال مالی ۹۵ را تصویب کرد.
۵- جهت انتخاب بازرس قانونی به صورت کتبی رای‌گیری به عمل آمد و در نتیجه آقایان علی میرخان و احمد براتیان به ترتیب به عنوان بازرسی اصلی و علی‌البدل اتحادیه برای مدت یک سال انتخاب شدند و قبول مسئولیت نمودند.
۶- روزنامه شهروند امروز به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های مربوطه تعیین شد.
۷- با عنایت به عدم احراز پیش‌نیازهای لازم جهت تبدیل کارگروههای تخصصی اتحادیه به انجمن، مجمع با پیشنهاد تعویق طرح تبدیل اتحادیه به فدراسیون صنایع بازیافت ایران به مدت دو سال موافقت نمود. مقرر گردید هیئت‌مدیره نسبت به تمهید پیش‌نیازهای لازم و برگذاری مجمع عمومی فوق‌العاده جهت تبدیل اساسنامه فعلی اتحادیه به ساختار فدراتیو اقدام نماید.
۸- یادداشت توضیحی ۱۰-۲ مبنی بر خروج اعضای فاقد مدارک عضویت و یا منحله از عضویت در اتحادیه به تصویب مجمع رسید.
جلسه در ساعت ۱۸:۳۰ با ذکر صلوات پایان یافت.